Nakomertje
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
03 April 2012 | Spanje, Sevilla
Mijn laatste dagen waren leuk en echt een afsluiting van een geweldige tijd. Donderdag zijn we met z’n allen uit eten gegaan bij een van onze favoriete restaurantjes, pizza met rode wijn. Vrijdag heb ik vooral mijn tas gepakt en dat duurde wel even. Ik heb maté en dulce de leche gekocht, dat moet natuurlijk mee. Helaas was Emilie ziek maar we zijn toch nog even de stad in gegaan en lekker wat rondgelopen. En natuurlijk de foto gemaakt, allebei helemaal verlept want ik was ook nog eens heel verkouden, maar door de geweldige positie van de zon worden onze gezichten zo verlicht dat het allemaal niet zo opvalt.
Vrijdagavond nog ñoquis (gnocci’s maar dan op z’n Spaans geschreven) gegeten en daarna nog voor een drankje de stad in. Het uitgaan is niks meer geworden omdat Emilie en ik ons allebei niet lekker voelden, maar drankjes duren alsnog tot laat :)
En toen moest ik vrijdagavond al van (bijna) iedereen afscheid nemen. Heel gek want ik besefte nog niet echt dat ik wegging. Zaterdagochtend de laatste spulletjes ingepakt, taxi gebeld en afscheid genomen van Sara en Emilie. Dat viel me toch wel heel zwaar. Op het vliegveld wachtte ik op Lisanne, die tm Madrid dezelfde vluchten had als ik. Allebei huilend gingen we door de douane (later heb ik trouwens nog veel meer gehuild, haha die mensen naast me in het vliegtuig moeten ook wel gedacht hebben…) Omdat ik zo verkouden was, was het vliegen niet echt een pretje. Bij het opstijgen vanuit Córdoba, en later ook vanuit Chili, besefte ik pas dat dit avontuur nu écht afgelopen was. In het vliegtuig vanuit Santiago mocht ik pas in mijn boekje lezen, en toen had ik het natuurlijk niet meer. Ik heb zo veel lieve mensen ontmoet en je wordt in zó’n korte tijd heel erg close met elkaar. En ze hadden zulke lieve dingen geschreven, mooie herinneringen die ik nooooit meer wil vergeten.
Gelukkig gaan we elkaar allemaal opzoeken, want dit was geen goodbye, slechts een see you later!
Na 2 hele lange dagen kwam ik zondagmiddag aan in Sevilla. Vanaf daar zal ik doorgaan op mijn Spanje-pagina. Want ik ben immers niet meer op Avontuur in Argentinië! Het is dezelfde weblog, jullie hoeven niks te veranderen. Ik stel Sevilla in als mijn ‘huidige reis’ dus die verschijnt automatisch als jullie naar suzanneveenstra.waarbenjij.nu gaan.
Het enige wat anders is dat de e-mailadressen van de mailinglist niet automatisch overgenomen worden. Dus als je nu een mailtje krijgt wanneer ik iets nieuws heb geschreven, en dat vanuit Spanje ook wilt, moet je die weer even opnieuw invullen.
Liefs en dikke besos
03 April 2012 - 19:07
Susan:
Hee lieve Suzanne,
heeel veel plezier in Sevilla, je gaat het hier vast ook heel erg leuk hebben! Ik mis je wel hoor! Dikke kus -
03 April 2012 - 19:49
Carolien:
Lieve Suzanne,
Wat heerlijk om te lezen dat je zo veel leuke vriendinnen hebt ontmoet, en logisch dat je ze nu mist! Je gaat nu ook weer een leuke tijd tegemoet in Spanje. Ik ben benieuwd hoe het met je Spaans is, heb je een Argentijns accent gekregen?
03 April 2012 - 20:36
Martine:
Lieve Suzanne,
Wat kijk ik er naar uit lekker met je bij te kletsen: gelukkig gaat dat over 4 weken gebeuren, in Sevilla.
Het weer ziet er nog niet denderend uit: wel een verschil met Cordoba? Één troost: als je al niet snipverkouden was, zou je dat vast geworden zijn van het Spaanse weer :( Kus -
03 April 2012 - 21:36
Mariska:
Ik weet echt precies hoe je je voelt! Haha iedere keer als ik hier op de bordjes 'Sevilla' zie staan denk ik aan jou! Misschien zie ik de kans om nog even langs te komen! Kusjes XXX